9 maart; Outjo, 8 km gereden

Het is inmiddels half vier ĺs-middags en we hebben een lekker rustig dagje vandaag, met als vermaak op onze veranda zitten en onszelf verbazen over het feit dat er twee meiden nu al sinds 10 uur vanochtend bezig zijn om de kamers schoon te maken, zo te zien in volgorde van nummer, en nog altijd niet bij die van ons zijn gekomen, nummer 12ů Net werden er nog handdoeken gebracht naar kamer 2, en ze zijn nog steeds het een en ander in kamer 11 aan het doen. We vermoeden dat ze ons ook nog eens zullen overslaan als we niet opletten. De (blanke) eigenaresse van dit hotel is trouwens zelf wel een goede gastvrouw maar een enorme chaoot. We hadden bij het ontbijt gevraagd voor theespullen op de kamer, (volgens het foldertje konden we daar om vragen), en pas toen Hans haar zag en haar eraan herinnerde om elf uur kwam ze er mee aan zetten ľ wel dan weer met een stukje taart ter compensatie. Toen we aankwamen kregen we te horen dat we niet konden eten hier ĺs-avonds vanwege de delegatie, al gaf haar manager aan dat er wel iets te regelen viel als we dat wilde! En we zitten hier nu voor de tweede dag maar zijn nog geeneens ingecheckt, we denken zelfs dat we zo weg kunnen rijden omdat ze niet eens onze nummerplaat genoteerd hebben, omdat ze gisteren zo gestresst was over die delegatie vrouwen dat ze dat glad vergeten is! Voor ons is het gewoon vermaak, we zitten lekker op de veranda te bedenken wat er allemaal niet goed georganiseerd is, en heel blij te zijn dat we het zelf niet hoeven organiserenů


Ze hebben ons inmiddels inderdaad overgeslagen, nou ja, dan maar niet een opgemaakt bed en schone handdoeken; ons maakt het niet zo veel uit, het geeft alleen wel een slechte indruk over hoe de organisatie gerund wordt!


Voor de rest hebben we vandaag lekker geluierd, nadat we vanochtend nog even het centrum ingereden zijn om te pinnenů Weer 3000 gepind, dat gaat wel iets lekkerder gelukkig! Kunnen we het misschien 4-5 dag mee redden als we morgen ook weer pinnen. En vanavond gaan we lekker weer bij Etosha Gardens eten, dat was ons goed bevallen gisteren en gezien het karige ontbijtbuffet vanochtend misschien een beter idee dan hier etenů Ik verheug me al op de carpaccio en de spaghetti met kaassaus!


free counters