20 maart; Kasane (Chobe NP), rustdag

Vandaag hebben we nog minder gedaan dan gisteren, lekker heel de dag gelezen – we hebben spannende boeken mee die in een ruk uitgelezen moeten worden, waar dit soort dagen ideaal voor zijn natuurlijk! En in mijn geval heb ik tegelijkertijd foto’s overgeheveld van de ene computer naar de andere…


’s-Ochtends zijn we naar de supermarkt in de buurt gelopen toen het kamermeisje (lekker vroeg, al om 9 uur!) langs kwam om de kamer schoon te maken. Daar hebben we onze laatste pula’s opgemaakt aan lekkers, drinken en anti-mieren spul dat we hier vaak zien en dat erg effectief lijkt te zijn maar niet in Nederland te krijgen is… Helaas bleek bij de kassa dat het totaal op de een of andere manier duurder uitviel dan we uitgerekend hadden dus moesten we een reep chocola inleveren (snik, had ik me de afgelopen 2 weken op zitten verheugen) en werden we de laatste overgebleven centen kwijtgescholden. In ieder geval hebben we onze pula’s dus echt tot de laatste cent opgemaakt!


Af en toe hoorde we nijlpaarden in de buurt, en Hans is verschillende keren op zoek gegaan naar ze omdat ze zo dichtbij klonken, maar hij heeft ze niet kunnen vinden. Wel hebben we veel kleine apen gezien, die op het grasveld in het zonnetje rondliepen en heel dichtbij kwamen – zelfs zo dichtbij dat er opeens eentje in het raam van onze kamer verscheen (gelukkig was het raam dicht)! de lodge kwamen.


free counters