Nadat we zo comfortabel werden met Zuidelijk Afrika dat we er bijna ieder jaar naar toe gingen (2008 Zuidelijk Afrika, 2009 Mozambique, 2011 Zimbabwe, en 2012 Zuid-Afrika) hebben we bewust een pauze genomen.


Want al vinden we het heerlijk in Afrika, er is nog zo veel van de rest van de wereld om te ontdekken!


We zijn in 2013 nog naar West-Afrika geweest, en daarna zijn we er een tijdje mee gestopt en hebben ons op andere delen van de wereld gericht...


Maar dit jaar ging het weer kriebelen, en dus zijn we in september 2016 op twee tochten met Bhejane geweest naar specifieke gebieden die we nog niet bezocht hadden, en die we mooi konden combineren: De Okavango Delta in Botswana, en KwaZulu-Natal in Zuid-Afrika.


Het was van te voren een beetje spannend want al weer 4 jaar geleden dat we er zelf rondgereden hebben en een krappe aansluiting tussen de tochten, maar het ging allemaal van een leien dakje, het was mooi, en het voelde weer als vanouds... We zijn dus weer helemaal verslaafd en hebben tijdens de reis gelijk toegezegd voor een combinatie van een rondreis door het noorden van NamibiŽ en een pilot-reis naar Zambia en Malawi, in 2017!


Op deze website vind je de foto's, filmpjes en dagverslagen van onze korte maar krachtige rondreis door twee hele mooie en bijzondere gebieden van Zuidelijk Afrika!

free counters