14/3: Blackheath, 0km

Neeeeee Jooske dat lukt niet, dat weet je toch grrrr.


Maar het maakt niet uit want we hebben een heerlijk luie dag gehouden. En ook vandaag hebben we helemaal niks uitgevoerd. Vanochtend uitgeslapen tot 9.30 uur, behalve een sanitaire stop natuurlijk voor mij. En verder heb ik vandaag een boek gelezen over een Russische seriemoordenaar die bijna 10 jaar zijn gang kon gaan en 53 bevestigde slachtoffers heeft gemaakt. Los van de mensen die bv. zelfmoord pleegden doordat ze als verdachte gezien werden. Al met al opbeurende verhalen dus. Ik heb er dan ook zin in morgen weer verder te gaan. We rijden via een, volgens de boeken, mooie route naar Sydney. We hebben niet echt zin in want grote steden zijn vaak hetzelfde: DRUK namelijk. Maar Jooske's oom en tante hebben ons toch wel nieuwsgierig gemaakt want volgens hen is het echt een mooie stad die de moeite van een bezoek waard is. Ik hoop dat we net als bv. in Athene een stadscamping kunnen vinden zodat we niet iedere keer de stad in en uit hoeven. Per slot van rekening gaan we er nog zoín twee dagen doorbrengen om dan zaterdag naar de verhuurder te gaan en de camper in te leveren. Vandaar uit nemen we een taxi naar het vliegveld om daar op ons gemak te wachten tot ons vliegtuig vertrekt voor een oefening geduldig zitten en stijve spieren kweken.


We verwachten nog wel een keer een mailtje te kunnen sturen over onze belevenissen in Sydney maar zeker is dat niet want ons Australisch beltegoed is op en om nou voor dat ene berichtje nog 15 dollar te spenderen vinden we toch wat te gek.

Liefs Hans.


Ok ik zal het kort (proberen) te houden ;) Ik heb eigenlijk ook heel weinig toe te voegen omdat we vandaag echt heel erg weinig gedaan hebben behalve niets doen! Nou ja, Hans heeft een overheerlijk soepje gemaakt voor de lunch en het is nu bij grote uitzondering al heel de middag en avond mistig, maar voor de rest weinig. Nee geen relatie tussen soep en mist ondanks dat het uiensoep was. Ik heb vandaag het boek uitgelezen dat ik van Hans zijn moeder gekregen had, was leuk om te lezen. En ben na een totaal vruchteloze poging vanmiddag weer een hoogscore te maken vanavond begonnen in het boek dat Hans vandaag uitgelezen heeft. 33 paginas en al 4 bloederige moordenÖhmmm, belooft een goed boek te worden! :) Oh ja Hans zegt nog even dat het echt gebeurd is, pffff. Ik stop ermee, omdat ik verder wil lezen, dus,

Liefs,

Jooske

free counters