8 juni 2007: Flensburg - Hobro (Denemarken), 261 km

Het is bijna 6 uur s avonds en Hans en ik zijn al sinds 2 uur aan het luieren in een camping buiten Hobro, waar iedereen van de groep samenkomt, en bijna alle campers zijn al aanwezig. Keurig in een kringetje op een grasveld, en iedereen zit een beetje te hangen en te wachten tot het etenstijd is want vanavond gaan we allemaal bij de Italiaan in de buurt eten. Sowieso is het te warm om al te actief te zijn, en ik kreeg vanmiddag knallende hoofdpijn waardoor ik al helemaal niet zon zin had om actief te doen! Ik ben dus een tijdje gaan liggen slapen met een aspirientje terwijl Hans Afrika-herinneringen ophaalde bij kennissen die dezelfde reis gedaan hebben door zuidelijk Afrika als hij en toevallig dus ook meegaan op deze reis.


Ik weet dat we er door geobsedeerd lijken maar wat een prachtige wcs op deze camping ! Schoon en netjes en zelfs wc-papier


Vandaag zijn we op ons gemak om half tien vertrokken en omdat we maar zon 250 kilometer hoefden te rijden besloten we om binnendoor te gaan. Het valt me op hoe liefelijk Denemarken is heel erg mooi maar glooiende velden, schattige huisjes en bossen tot het saaie toe. En alles heel erg schoon en netjes zelfs het verkeer houdt zich over het algemeen keurig aan de regels en lijkt het totaal niet erg te vinden om constant achter iemand aan te rijden zelfs als deze langzaam rijdt.

free counters