Zaterdag 1 mei:
Vandaag is weer een luierdagje… ontbijten, lezen in het zonnetje tot het te warm wordt en dan dutten en televisiekijken op de kamer tot het te koud wordt… Daar kunnen we best aan wennen maar we zullen ook wel weer blij zijn om thuis op onze eigen bank en in ons eigen bed te kunnen liggen, de bedden zijn hier namelijk keihard!

We hebben vanmiddag tussen het luieren door een beetje naar muziek zitten luisteren op de laptop; we hebben hier in het hotel het rijk alleen, we zijn sinds gisterochtend de enigste gasten hier en tot nu toe is er vandaag nog niemand bijgekomen. Lekker rustig!

Wel merken we dat er de laatste dagen in Matala wat meer bedrijvigheid is: winkels en restaurants zijn bezig uit de winterslaap te komen en zich op te maken voor het zomerseizoen. Onze vrienden van het eettentje waar we tot nu toe al iedere avond zijn geweest zijn echter nog altijd heel blij als we weer een avondje komen eten, aangezien er nog niet zo heel veel toeristen zijn en wel heel veel eettentjes: als we weer langskomen moeten we iedereens hand schudden, van de kok tot de eigenaar en bedankt de eigenaar ons dat we weer eens langskomen… Het is wel grappig, ze doen in ieder geval hun best! Wij zijn trouwens alleen maar blij dat we hier in het laagseizoen zijn, het is nu namelijk nog goed te doen wat temperatuur (soms zelfs een beetje fris vanwege de flinke wind) en drukte betreft!

free counters