Februari 2013: weekje sneeuwwandelen in Oostenrijk

We hadden eind 2012, toen het nog niet echt winters weer was, behoefte aan een beetje sneeuw en kou, en behoefte om er even uit te zijn, dus hebben we een weekje winters wandelen in Oostenrijk geboekt.


Tegen de tijd dat we in februari vertrokken was het hier in Nederland inmiddels ook al volop winter, maar dat kon de pret niet drukken, we gingen er lekker even op uit naar de bergen en de sneeuw!


We hebben een langlaufvakantie van Kras geboekt en niet gelanglaufd, maar gewoon een heerlijk rustig weekje gehad met heel veel sneeuw, lekker wandelen, mooie bergen, Tirolse dorpjes, en in een comfortabel hotel.Op deze website vind je een indruk van ons weekje: weinig foto's, zoals je ziet, want we hebben lekker gerelaxed! Veel lezen, luieren, wandelen en lekker samen zijn. Het beviel ons zelfs zo goed, dat we gauw erna alvast voor 2014 weer zo'n weekje geboekt hebben! (wel in een ander hotel hoor, we moeten er niet aan denken om op een gegeven moment zo'n oorkonde voor 5 jaar bezoek te krijgen...)

free counters