Mei 2017: Trans-Siberische Spoorlijn

Wij hebben onze reis in drie segmenten gesplitst - van Moskou naar Jekaterinenburg, van Jekaterinenburg naar Irkutsk, en van Irkutsk naar Vladivostok. Totaal hebben we 9.149 kilometer met de trein gereisd, en 498 kilometer met de auto voor alle verplaatsingen van en naar hotels in de verschillende segmenten en excursies in de omgevingen.

Ga met de muis over onderstaande route en je ziet wat we per dag afgelegd hebben per trein. Klik erop en je wordt naar het verslag van die dag gebracht.

"De Trans-Siberische Spoorlijn" is niet, zoals de naam suggereert, ้้n spoorlijn van west naar oost. Het is een complex netwerk van treinen, maatschappijen en sporen dat Rusland bedient waarvan, qua Trans-Siberische Spoorlijn, 4 hoofdroutes gemaakt kunnen worden; de Trans-Siberische Spoorlijn die volledig in Rusland blijft (met twee varianten: een meer zuidelijk en een meer noordelijk, wij namen de zuidelijkere route), de Trans-Manchoerische die naar Beijing gaat, en de Trans-Mongolische die via Mongoli๋ gaat en eindigt in Beijing.

free counters