5 maanden na thuiskomst weer eens op de koffie bij de "Rickmers Seoul"

We hebben 3.5 maanden op de Rickmers Seoul meegevaren en daar de tijd van ons leven gehad. Het was zo'n leuke ervaring, dat toen 5 maanden later de "Rickmers" weer in Antwerpen kwam de kapitein ons uitnodigde om op de koffie te komen!

De avond dat ze de Schelde op kwamen varen waren we in de buurt en zijn we zelfs bij het Nauw van Bath met ijs-fakkeltjes staan zwaaien in de harde wind in de hoop dat ze ons zouden zien... Het was alleen stikdonker om 00:20 dus ze hebben niets gezien helaas! (de lichtstipjes zijn de navigatielichten van de Rickmers Seoul in het donker...)

En de volgende middag zijn we naar Antwerpen gereden met 3 dozen vol lekkere verse koeken van de bakker voor heel de bemanning - dan weten we tenminste zeker dat we aan boord mogen hihihi...

Het was een leuk en gezellig weerzien, als vanouds! De kapitein vond het ook duidelijk gezellig en had heel de middag vrijgemaakt voor ons en nodigde ons zelfs uit om 's avonds mee te eten. Als "onze" kapitein weer aan boord is wanneer de Seoul in Antwerpen komt gaan we zeker weer eens langs!

free counters