Onze website is niet bedoeld om gelikt en professioneel te zijn of om zo veel mogelijk mensen te trekken, we hebben geen advertenties zoals je zult merken en verdienen er ook niets aan, het is gewoon ons "digitaal fotoboek" en we vinden het leuk om die met andere geïntereseerden te delen. Dus hopelijk geniet je net zo veel van onze reiskiekjes en reisdagboeken als wij zelf doen iedere keer als we weer lekker onszelf verliezen in onze reizen herbeleven via onze eigen site!

We proberen de website volgens een bepaalde structuur in te richten, en om te helpen met de navigatie ervan, hebben we hieronder een uitklapbaar menu gemaakt van onze gehele site. We proberen deze zo actueel mogelijk te houden, maar zoals je misschien wel merkt, de wereldsite is erg groot! Klik op het " ± " tekentje om een menu open of dicht te klappen, klik op de naam om naar die pagina te gaan.


Naast algemene paginas (die je ook in het menu hiernaast vindt), zeg maar de "basis" van de website, hebben we heel veel individuele reizen.


Al onze reizen kun je terugvinden op de"Alle reizen" pagina, in chronologische volgorde.

Iedere reis is daarnaast ook vertegenwoordigd op ieder continent die hij aandoet. Bezoekt een reis dus meerdere continenten, dan kun je hem op de introductiepagina van ieder van die continenten terugvinden.

Al onze WERELDreizen :-) zie je dus terug op de continenten die ze aandoen, maar ze hebben hun "basis" op de "ZEEËN en RIVIEREN" pagina zoals je hieronder ziet. Op de "ZEEËN en RIVIEREN" pagina zelf vind je dan daarnaast ook weer al onze reizen die op een zee of rivier plaatsvinden...


Klik je een van onze individuele reizen hieronder open dan krijg je alle mapjes en pagina's van die reis zelf te zien.free counters